Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД

Въвеждане в експлоатация и довършителни работи за проект „Експо 2000, фаза IV”


Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД е „част от успешния екип, който взе участие в изпълнението на работите за Фаза IV на Бизнес парк Експо 2000 – клас „А“, осем етажна офис  сграда с 2 подземни нива с гаражи. Общата площ на проекта е около 17 000 кв. м. Фирмата бе ангажирана с изпълнението на услуги по изготвяне на идеен и работен проект по части ОВиК, ВиК и БМС, координация на проектните разработки, управление на проекта и инвеститорски контрол на работите по изграждането и пускането в експлоатация на сградата. Обхватът на възложените услуги бе разширен с проектиране и супервизия върху изпълнението на съответните довършителни работи за наемателите, в това число контрол на качество и разходи.

Използваните строителни материали и иновативни технологии отговарят на критериите за сертифициране на устойчиво строителство. Проектът бе удостоен с платинен сертификат, съгласно LEED системата за серитифициране на устойчиво строителство.

Понастоящем, сградата е въведена в експлоатация и предлага на своите наематели високо ниво на комфорт и сигурност, както и всички съвременни удобства.

За удобство на посетители и наематели, се предвижда изпълнението на работи по рехабилитация на тротоарна настилка пред комплекса, както и осигуряването на заведение за хранене в сградата.

Инвеститор по проекта е Eкспо 2000 Риъл Естейт ЕООД, част от Райфайзен Пропърти Интернешънъл ГмбХ.

BAE
BAE

БАВАРИЯ ЕЪРКОНДИШЪН ИНЖЕНЕРИНГ ООД

ДДС номер: BG175803035

Адрес на офиси в България:

1799 София, ж.к. Младост 2, бл. 254, офис 1
9009 Варна, бул. Сливница 166а, етаж 5, офис 39/40

Адрес на регистрация в България: 1712 София, ж.к. Младост 3, бл.325Б, вх. А, ап.16
Адрес на регистрация и офиси в Германия:
96450 Кобург, ул. Aм Хофбройхаус №1
94469 Дегендорф, ул. Итцлингер Вег №2
  НАЧАЛО
ПРОЕКТИ
Фирмен профил
Услуги
Кариери
КОНТАКТИ

BG EN DE