Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД

Връчване на предварителен златен сертификат по системата на DGNB за проект ЕКСПО 2000, фаза III


Като член на Българския Съвет за Устойчиво Развитие, представители на Бавария Еъркондишън Инженеринг ООД взеха участие в международната конференция Sustainability Forum Sofia 2014, проведена на 26 септември 2014г.

Годишното събитие е насочено към обмен на идеи и дискусии върху теми, засягащи устойчивото строителсто и градско планиране и на нея присъстват професионалисти, представляващи правителствени и обществени институции, инвеститори и проектови ръководители, производители и проектанти.

Управителят на фирмата, г-н Михаел Хьолцле изнесе презентация на тема Интелигентни Сградни Концепции, споделяйки своите познания и опит в областта на проектиране и изпълнение на сградни инсталации /по-специално иновативни системи и технологии, въз основа на възобновяеми източници/, като проектов ръководител и инвеститорски контрол на проекти от различно естество и обем.

За първи път в България, BGBC организира Церемония по връчване на сертификати за устойчиво строителство и DGNB консултанти. По време на церемонията, арх. Коларов, президент на Български Съвет за устойчиво развитие и проф. Рудолфи, президент на DGNB връчиха на на г-жа Адина Уелш и г-н Михаел Хьолцле предварителния златен сертификат за обект EКСПО 2000 - фаза III. Понястоящем сградата е в процес на сертифициране според международно признатите системи за оценяване DGNB и LEED.

BAE
BAE

БАВАРИЯ ЕЪРКОНДИШЪН ИНЖЕНЕРИНГ ООД

ДДС номер: BG175803035

Адрес на офиси в България:

1799 София, ж.к. Младост 2, бл. 254, офис 1
9009 Варна, бул. Сливница 166а, етаж 5, офис 39/40

Адрес на регистрация в България: 1712 София, ж.к. Младост 3, бл.325Б, вх. А, ап.16
Адрес на регистрация и офиси в Германия:
96450 Кобург, ул. Aм Хофбройхаус №1
94469 Дегендорф, ул. Итцлингер Вег №2
  НАЧАЛО
ПРОЕКТИ
Фирмен профил
Услуги
Кариери
КОНТАКТИ

BG EN DE